Zavařujeme hlavy s Hyperem
Božský DJ Hyper, který svou loňskou autorskou deskou We Control zvedl z kanape nejednoho breakbeataře, zašmátral v kredenci a oprášil mixér, aby po mixovaném 2CD Wired namíchal další kýbl hutné Bloody Mary, do které ale tentokrát vysypal celou pepřenku.
Zavařujeme, nakládáme, sušíme, hlásí oceněné Bistro Helen
Olomoucká restaurace se zařadila mezi stovku nejlépe hodnocených gastro podniků v České republice. Jedná se o podnik, který klade důraz na lokální suroviny či výrobu vlastních produktů. Zabodoval i v prestižním gastro průvodci.
Zavařená dýně s květákem
Zbyla vám dýně? Zavařte si ji s další zeleninou.
Nakládaná zelenina
Uložte si vypěstovanou zeleninu na zimní měsíce.
Fermentovat můžete téměř cokoli. Přinášíme ty nejlepší recepty
Nakládané okurky jsou asi nejznámější zeleninou, kterou zavařujeme tradičním způsobem do octového nálevu a sterilujeme při vysoké teplotě. Ke konzervaci zeleniny ale hospodyňky před sto lety přistupovaly mnohem kreativněji.
Nektarinky v karamelovém sirupu
Vylepšete nektarinky karamelovým sirupem.
Maliny a borůvky ve vlastní šťávě
Máte na zahrádce přebytek ovoce? Inspirujte se tímto receptem.
Jahodový sirup
V horkých dnech je jahodový sirup skvělým osvěžením. Připravte si ho podle našeho receptu.
Švestková povidla z trouby
Když se urodí hodně švestek, není nic lepšího, než si z nich připravit domácí povidla. Nejlepší jsou ta, která se sama pečou v troubě a nemusí se míchat.
Houby v octovém nálevu
Pokud máte přebytek hub, naložte si je na později.
Zavařovaná červená řepa
Máte na zahradě řepu a nevíte, co s ní? Zkuste ji zavařit.
Cuketová čalamáda s kari
Cuketu si můžete připravit například s kari nebo jakkoliv jinak.
Předchozí | 1 2 3 4 5 | Další |